Vores hundefamilie består af 6 dejlige hunde Neon, Shila, Alma, Muggie, Brumhilda og Chieanna de bor i huset sammen med os, og er en naturlig del af familien. Vi bor på en gård i et naturskønt område med let til både mark og skov. Vi har opdrættet Labrador Retriever siden 1994, vores kennel er en lille hobbykennel og hvert kuld er nøje planlagt.

Vores mål er, at opdrætte en sund Labrador med et godt og rolig temperament og intelligens, samt med stor arbejdsglæde og samarbejdsvillig. Vi værdsætter den gode gammeldags og racetypisk Labrador, med det rette eksteriør, temperament og med vilje til at arbejde så man derved få en skøn makker. Vi gør meget ud af at give vores hvalpe den allerbedste start på livet. De bliver født og vokser op i huset sammen med os. Vores hvalpe tilbringer også en stor del af tiden ude, hvor der er meget mere plads til at lege med deres legetøj og for at få så mange forskellige oplever som muligt.

De første 8 uger af hvalpenes liv, er meget vigtige de er meget skrøbelige og det er her grundstenene bliver lagt. Derfor lægger vi stor vægt på at de får masser af kærlighed, og vi sørge for at de bliver socialiseret, rustet til deres nye hjem. Vi præger dem på hverdagsting så som støvsuger, vaskemaskine, støj, musik osv. Når hvalpene rejser herfra, er de  chipmærket, sundhedskontrolleret og er registrerede i DKK og Dansk Hunderegister samt har fået ormekur 3 gange. Hvalpene betyder meget for os, og vi vil altid være behjælpelig med råd og vejledning.  Vi har avlet hunde til både service - blindesamfundet, jagt, schweiss, Mantrail, udstilling,  prøver samt selvfølgelig først og fremmest familiehund.🙂

Del siden